TERÀPIES

Podeu veure una breu explicació de cada servei, obriu cada enllaç per saber-nes més :

Fisioteràpia general
Per l’alleujament del dolor, l’augment de la circulació, prevenció així com procurar la màxima recuperació de la força, mobilitat i coordinació.

Drenatge limfàtic
Consisteix a fer arribar als territoris limfàtics sans l’excés de líquid acumulat en algunes zones (edema), mitjançant les manipulacions o els massatges, de manera que el sistema s’equilibri.

Reflexoteràpia podal
Tècnica terapèutica que basa els seus coneixements en la estimulació manual dels punts o zones reflexos amb què s’aconsegueix una acció indirecta als òrgans, teixits i en tot el nostre cos.

Embenat neuromuscular (Kinesio Tape)
Aquest mètode d’embenats utilitza unes exclusives cintes de tape (esparadrap) elàstic que han estat dissenyades imitant les propietats de la pell i la finalitat de la qual és el tractament de lesions musculars, articulars...

Embaràs i Post-part
Durant l’embaràs la dona sofreix una sèrie de canvis físics, orgànics i mentals.És important que durant aquest període la dona rebi la informació teòrica i pràctica necessària per millorar el seu estat físic, prevenir molèsties associades a l’embaràs, i fer una bona preparació per al part.Després del part també és important recuperar la musculatura abdomino-pèlvica, per evitar futurs problemes com prolapses o incontinències, alleujar dolors d’episiotomies o en el còccix...

Massatge geotermal
Les maniobres amb pedres calentes permeten que les terminacions nervioses superficials comuniquin al nostre sistema nerviós central una energia positiva per equilibrar perfectament la unió entre cos i ment.

Shitasu
És una tècnica de la medicina tradicional japonesa que segueix els mateixos principis d'energia i de meridians que l'acupressió. L'objectiu del Shiatsu és reequilibrar el fluxe d'energia vital en el nostre cos per poder estimular els mecanismes d'autocuració. Els seus efectes influiran tant a nivell físic, com a nivell emocional i espiritual.

Ito-thermie
L'Ito-thermie és una teràpia d'origen japonès, basada en la calor i l'aroma com a elements terapèutics.Amb aquest massatge mitjançant els reionkis s'estimula la pell amb calor, pressions i friccions i a més s'aprofiten les propietats terapèutiques del fum de l'incens.

Massatge Tailandés
El Massatge Tailandés o Thai és una de les arts curatives més antigues de la medicina tradicional tailandesa.Les tècniques utilitzades són pressions i estiraments. Les pressions es realitzen amb els dits, mans, peus, colzes o genolls i segueixen les línies energètiques del cos. Els estiraments passius permeten recuperar la flexibilitat i aconseguir una relaxació molt més profunda.

C/ del Vent, 24 - 43201 REUS - Tel: 977 319 142 - Horari: L-V (10:00-20:00) Disseny : Pui design